R A D I T E C H

радиационные технологии

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Главная Радіаційно-зшиті гідрогелі Застосування у косметології

Застосування у косметології

Печать

В контексті косметологічних застосувань основною перевагою РЗГГ-пов’язок є можливість їх насичення дієвими речовинами ще на стадії виготовлення та можливість їх багаторазового використання.

Можливим є створення РЗГГ, що містять розчини активних компонент, наприклад, багаті магнієм розчини “Бішофіту” або інші мінеральні чи органічні речовини. Крім того, заслуговують у вагу косметологів гідрогелеві матеріали, що містять колаген, наночастинки срібла або золота; глиністі мінерали, такі як каолініт, бентоніт та ін.

При цьому, через невисокі вимоги до стерильності, є можливість повторного використання пов’язки. Для цього після першого використання достатньо сховати пов’язку у герметичне пакування та зберігати у холодильнику до наступного використання. Перед повторним використанням, задля досягнення деякого рівню стерильності, є можливим кип’ятіння пов’язки у пакуванні протягом 5-10 хвилин. Термостійкість гідрогелевого матеріалу в проміжку температур від 0 до 100 градусів Цельсія уможливлює обидві такі операції. Після цих процедур пов’язку можна використовувати вдруге.